Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

CITIRE RAPIDĂ

Metodologia noastră autentică care dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.
Cursul îi ajută pe copii să-și dezvolte puterea de concentrare și să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

CITEȘTE MAI MULTE

EDUCAȚIE FINANCIARĂ

O metodologie care ajută copilul să învețe să gestioneze banii, să facă cunoștință cu sistemul bancar și cu principiile economice de baza. Cursul dezvoltă memoria, atenția și gândirea.

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Claudia Caracioni
Claudia Caracioni
Experiența de 25 de ani, în învățământ, precum si studiile de specialitate, fiind absolventă a Liceului Pedagogic – Arad, a Colegiului de Institutori și Limba engleză, din cadrul Universității de Vest – Timișoara, precum și a – Facultatea de Științe ale Educației – ”Universitatea Aurel Vlaicu ” – Arad, au contribuit major la conștientizarea faptului că orice valoare de factură educativă are la bază axarea copilului în prim plan, precum și potențarea maximă a abilitităților native ale acestuia.
La pregătirea omului pentru viaţă, îşi aduc contribuţia mai mulţi factori: familia, şcoala, organizaţii, mediul cultural, social şi natural, fiecare exercitând influenţe educative specifice asupra individului. Toate acestea contribuie atât la formarea lui pentru viaţă, cât şi la dezvoltatrea acestuia cu privire la aspiraţiile individuale. În această accepţiune, după o analiză minuţioasă, o documentare şi pregătire profesională riguroasă în ceea ce priveşte alternativele educaționale, am adoptat sistemul de dezvoltare educational, oferit de franciza SmartyKids România.
Centrul SmartyKids Arad Central cuprinde cele mai de succes practici educaționale chineze în domeniul aritmeticii mentale. Prin cursurile noastre, dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani, urmărim dezvoltarea acestora din perspectiva celor 5 funcții cognitive esențiale: creativitatea, atenția, logica și gândirea, memoria, concentrarea.
Vă așteptăm cu mare drag la SmartyKids Arad Central!

CONTACTE

Adresă: Strada Eminescu, nr.24, ap.7, Arad