Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

CITIRE RAPIDĂ

Metodologia noastră autentică care dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.
Cursul îi ajută pe copii să-și dezvolte puterea de concentrare și să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

CITEȘTE MAI MULTE

EDUCAȚIE FINANCIARĂ

O metodologie care ajută copilul să învețe să gestioneze banii, să facă cunoștință cu sistemul bancar și cu principiile economice de baza. Cursul dezvoltă memoria, atenția și gândirea.

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Monica Lacoviște
Monica Lacoviște
Specialist in managementul resurselor umane, managementul performantei si formator. Experienta profesionala pe peste 20 ani de lucru cu oamenii. Pentru mine SmartyKids inseamna schimbarea paradigmei de gandire, creativitate, inteligenta, evolutie, potential nelimitat, bucurie, echilibru.

PROFESORI

Elena Feraru
Elena Feraru
Experiența de Educator și Trainer m-au facut să accept cu entuziasm rolul de Formator la SmartyKids Berceni. De la primul contact cu toate cursurile SmartyKids am fost încântată de metodologia SmartyKids care susține dezvoltarea intelectuală a copiilor. Toate metodele de învățare folosite în cadrul centrului nostru combină joaca și lucrul, dezvoltă simultan ambele emisfere cerebrale ale copiilor, ajută la îmbunătățirea memoriei, concentrării, la formarea gândirii logice crescând viteza de gândire. Copiii din cadrul centrului nostru devin astfel mai încrezători în propriile lor forțe având o bază solidă pentru orice succes ulterior.»
Elena a absolvit cursurile Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Română și Literatura Engleză și este Educator specializat și Trainer.
În prezent activează în cadrul echipei SmartyKids Berceni, în calitate de Formator Aritmetică Mentală, Citire Rapidă și Educație Financiară pentru copii.
Daniela Toma
Daniela Toma
Bucuria interacțiunii cu copiii, candoarea acestora și învățarea prin joc m-au condus către alegerea unei cariere în domeniul educaţional. În cadrul cursurilor SmartyKids Berceni sunt impresionată de evoluția copiilor care participă la cursurile noastre și de plăcerea cu care ei învață tehnica de calcul pe abac și mintal.
Misiunea noastră este să îi susținem pe copii în dezvoltarea lor cognitivă și să le stimulăm curiozitatea prin cursurile oferite de centrul nostru, să le facilităm integrarea în mediul social și funcționarea lor în cel mai bun mod posibil, păstrând în același timp atmosfera copilăriei. Ne place să fim cei mai buni!”
Daniela a absolvit cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie clinică și intervenție psihologică.
În momentul de față face parte din încrezătoarea echipă SmartyKids Berceni, în calitate de Formator Aritmetică Mentală și Citire Rapidă.

CONTACTE

Adresă: Strada Turnu Margurele nr 270D, corp B, etaj 1, biroul 2, 68