Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

CITIRE RAPIDĂ

Metodologia noastră autentică care dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.
Cursul îi ajută pe copii să-și dezvolte puterea de concentrare și să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

CITEȘTE MAI MULTE

SMARTYMATICA

Programul de curs oferă oportunitatea de dezvoltarea intensivă a abilităților cognitive și creative ale copiilor. Ei fac primii pași în matematică și astfel aceasta ocupă un loc aparte în dezvoltarea lor intelectuală.

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Rodica Lupu
Rodica Lupu
Sunt antreprenor de mulți ani, am atras milioane de euro pentru diferiți clienți, din fonduri nerambursabile, am derulat proiecte dintre cele mai diverse si m-am bucurat de satisfacția lucrului bine facut în domenii diverse. Am absolvit două facultăți și vreo 3 masterate, dintre care două în UK, unul in studii europene si un MBA și cred în importanța educației continue cu tot sufletul. Dar, de când sunt mamă, educația are alt inteles pentru mine. Și satisfacția profesională, la fel, o gasesc în alte lucruri. Maternitatea iți schimbă radical percepția asupra lumii. SmartyKids este primul pas pe care îl fac în noul drum antreprenorial care este despre copii. Îmi doresc să contribui cel puțin la fel de mult în lumea copiilor, pe cât am făcut-o în cea a adultilor, cu educație superioară, a minților și a caracterelor.
Florina Isachievici
Florina Isachievici
este mamă a unei fetițe de 7 ani și jumătate, absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universitații Hyperion din București și broker pe bursă din anul 2005.

După 13 ani petrecuți în București și experiență în domeniul financiar, vânzări și management, în 2019, a deschis la Piatra Neamț, centrul de educație STEAM (Science, Technology, Engineering, The Arts and Mathematics) – EVA’S TREE HOUSE, cu program STEAM de After School, Tabere urbane STEAM și cursuri specializate.

“Programul de aritmetică mentală oferit de SmartyKids este o componentă cheie a centrului Eva’s Tree House și demonstrează practic, cu rezultate excepționale în evoluția copiilor, ceea ce Albert Einstein a spus atât de frumos:

“CREATIVITATEA ESTE MODUL INTELIGENȚEI DE A SE DISTRA”.

PROFESOR

Cristina Roman
Cristina Roman
De-a lungul a 14 ani am coordonat training-uri, evenimente și proiecte de amploare în turism pentru numeroase companii. Cu studii în comunicare și pasiune pentru călătorii, am fost întotdeauna animată de curiozitatea de a explora, de energia, entuziasmul și inteligența copiilor. Cred în dezvoltarea continuă, în învățarea prin joacă și instrumente creative, iar aritmetica mentală este o metodă care m-a convins prin faptul că, oferă o dezvoltare complexă și armonioasă a funcțiilor cognitive ale copiilor. La SmartyKids am ocazia să contribui la un viitor luminos pentru generațiile noi și vechi, ajutându-i pe copii să dobândească abilități care îi fac mai pregătiți pentru orice provocări și pentru societatea viitorului.
Îi așteptăm pe copii la centrul nostru pentru a-și dezvolta potențialul într-un mediu prietenos, modern și creativ.

CONTACTE

Adresă: Calea Victoriei nr. 20, București