Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Monica Lacoviște
Monica Lacoviște
Specialist in managementul resurselor umane, managementul performantei si formator. Experienta profesionala pe peste 20 ani de lucru cu oamenii. Pentru mine SmartyKids inseamna schimbarea paradigmei de gandire, creativitate, inteligenta, evolutie, potential nelimitat, bucurie, echilibru.

PROFESORI

Mihai Paraianu
Mihai Paraianu
„Este o bucurie sa sa impartasesc copiilor metode care ii vor ajuta pe tot parcursul vietii, iar satisfactia cea mai mare o am cand vad rezultatele cursantilor mei, in timp!
Metodologia SmartyKids nu este reinventarea rotii, ci doar utilizarea ei, intr-un mod in care se dezvolta multiple abilitati la copii. Ceea ce facem noi, ca activitate optionala pentru copii, este o activitate obligatorie in tarile asiatice, unde copiii invata sa lucreze cu abacul, pe care il folosesc la orele de Matematica si de Stiinte.
Lucrez cu copii inca din anul 2012, ca Psiholog, Meditator, Mentor, Profesor Consilier Scolar si Trainer de diverse abilitati, iar visul meu este sa contribui la Educarea si Dezvoltarea cat mai multor copii, care sa devina niste adulti educati, responsabili si practivi!”

Mihai este Psiholog, Trainer de soft skills si Consilier in Parenting, iar din 2007 practica AikidoElena a absolvit cursurile Facultății de Litere, specializarea Limba și Literatura Română și Literatura Engleză și este Educator specializat și Trainer.

CONTACTE

Adresă: Oratoriul Leonardo Murialdo, Str. Leonardo Murialdo 1, Popești-Leordeni, Ilfov