Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Olivia Stoica
Olivia Stoica
Cine sunt eu? În doar câteva cuvinte, pot să-ți spun că sunt mamă, o persoana veselă, optimistă. După 12 ani de lucrat în multinaționale, ca și economist și trainer, odată cu nașterea fetiței mele, am trecut în lumea antreprenoriatului. Acum sunt Formator, Consilier Vocațional acreditat ANC, Life Coach certificat de Robbins- Madanes Training și Trainer NLP acreditat de International Association for Neuro-Linguistic Programming.
M-am bucurat mult să fac cunoștință cu echipa SmartyKids, să descoper că împărtășim aceleași valori, aceeași dragoste pentru copii, pentru educație de calitate. Prin programele SmartyKids copiii iși dezvoltă aptitudinile și cunoștințele prin metode distractive, joc și veselie. A învăța jucându-te este cea mai bună modalitate de a învăța, în felul acesta nu simți presiune, iar lucrurile vin de la sine și, rămân întipărite în minte, pentru toată viața. Copilul realizează că învățarea se poate face cu dragoste, cu pasiune, cu dedicare, într-un cuvânt – natural.

Misiunea mea este să însoțesc oamenii, indiferent de vârstă, în călătoria lor de dezvoltare, să creez un spatiu în care experiențele de învățare să aibă sens și valoare adăugată. Să-i ajut să conștientizeze ce stiu și ce pot, să-i echipez cu resursele necesare călătoriei lor personale și profesionale.

CONTACTE

Adresă: Bd. Carol, nr. 77, bl. R53, sc. A, ap. 1 105600 Câmpina