Începem noul an 2021 cu vești minunate. Absolvenții SmartyKids România au reprezentat țara noastră mai mult decât excelent la Olimpiada Internațională online de aritmetică mentală, desfășurată în decembrie. Evenimentul, organizat de Asociația Internațională – SAMA Global Abacus and Mental Arithmetics, a oferit centrelor SmartyKids posibilitatea de a-și arăta profesionalismul. În România, s-au clasat la titlul de campioni Bianca Elena, 8 ani și Covacu Eduard Alexandru, 11 ani, ambii elevi în centrul SmartyKids București Titan.  În total, au participat la concurs 570 de copii din 20 de țări!

Profesorul și mentorul lor, psiholog Sofia Mihalache, ne-a transmis:

„Bianca, un copil minunat care iubește aritmetica mentală!
Bianca s-a remarcat încă de la prima noastră lecție împreună prin entuziasmul ei și dorința de a învăța cât mai multe despre aritmetica mentală. Este inteligentă, răbdătoare, optimistă, curajoasă, perseverentă și conștiincioasă. Super-puterea ei este dată de atitudinea pozitivă pe care o are în fața oricărei provocări.

Edi este un copil pasionat și talentat. Ambiția de a obține rezultate cât mai bune l-a determinat să persevereze și să își depășească constant limitele. Este inteligent, curios, competitiv, motivat și hotărât să fie mai bun în fiecare zi. Super-puterea lui este încrederea în forțele proprii.”

Dar Bianca și Edi nu sunt singurii care s-au descurcat grozav – în grupurile de copii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani, am avut rezultate foarte bune. 

Așadar, absolvenții noștri au reușit să obțină 2 medalii de aur, 2 medalii de argint și 10 medalii de bronz!

Mulțumim tuturor celor 32 de copii care au participat la Olimpiada Internațională organizată de SAMA GLOBAL, precum și părinților lor pentru contribuția acestora în pregătire!

Suntem mândri de participanții noștri, pentru noi toți sunt campioni, pentru că acceptă provocările cu curaj și responsabilitate!

Așteptăm cu nerăbdare noile succese ale studenților noștri talentați în noul an 2021!

Și copilul tău participă la cursurile SmartyKids? Dacă nu faceți încă parte din familia noastră numeroasă, vă invităm să participați la o lecție demonstrativă gratuită și să aflați informații despre beneficiile metodologiilor noastre.

Rezervați-vă locul și vă vom contacta pentru a planifica lecția demonstrativă:

ÎNREGISTRARE PENTRU O LECȚIE DEMO GRATUITĂ

Pentru a fi la curent cu noutățile, urmăriți-ne pe paginile noastre:

Facebook: https://www.facebook.com/smartykidsromania

Instagram: https:/https://www.instagram.com/smartykidsromania/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9V0DxxYu0e-tefUa-Dc0EQ