Mulți părinți își pun diferite întrebări după introducerea online a învățării la distanță. Așa că am decis să vă ajutăm și să vă răspundem la cele mai comune întrebări. Hai să începem!

De ce aveți nevoie pentru a participa la cursurile online din punct de vedere tehnic ?

Tot ceea ce ai nevoie acasă (în afară de materialele de studiu) este: un laptop/computer cu cameră, microfon sau căști. Și, desigur, conexiune la internet.

Este important la care dintre centre îmi înscriu copilul pentru cursurile la distanță?

Da! Învățarea la distanță este o practică temporară, pentru perioada de urgență. Apoi, copiii se vor întoarce din nou în centrele noastre. În acest scop, este indicat să alegeți centrul SmartyKids cel mai apropiat de dvs.! Astfel încât să vă fie mai ușor, ca apoi, să continuați cursurile în centrul ales.

Cum veți primi materialele noastre de studiu?

Fiecare nou înscris SmartyKids, precum și copiii care trec la nivelul următor, vor primi setul complet de materiale de studiu. Oferim părinților o opțiune convenabilă – vă puteți comanda manualele de livrare la domiciliu printr-o companie de curierat.

Ce se întâmplă dacă avem probleme la conectare sau din anumite motive nu putem participa la cursul online?

Fiecare copil poate recupera cursul pierdut cu o altă grupă sau individual. Profesorul vă va ajuta să stabiliți un program convenabil de învățare la distanță pentru dvs.

Copiii primesc teme în timpul învățării online?

Atât în ​​formatul de prezență, cât și în formatul online, copiii primesc aceeași cantitate de teme. La fiecare curs, tema este verificată la nivel de grup.

Cum putem plăti taxa de participare la cursuri online?

Toate taxele pot fi plătite prin transfer bancar. Adresați-vă centrului dvs. pentru mai multe informații despre metodele de plată și condițiile de preț actuale.

Câți copii lucrează într-un grup online?

Pentru a fi eficientă învățarea în centru, lucrăm cu grupuri mici de copii (în funcție de vârstă). În acest mod, putem acorda mai multă atenție fiecărui copil.Veți putea obține mai multe informații despre orarul specific și orice alte informații care vă înteresează, contactând centrul dvs.

Copiii folosesc materiale, altele decât manuale și caiete?

Da, în timpul orei, copiii au acces la multe materiale și videoclipuri suplimentare, precum și la simulatorul nostru online.

Cât durează un curs online?

Durata lecției depinde de vârstă și grupa din care face parte copilul – consultați-vă cu profesorul dvs. pentru a opta pentru cea mai bună variantă.

Trebuie să fiu cu copilul pe toată durata cursului?

Vă recomandăm să vă aflați lângă copilul dvs. la începutul cursului de aritmetică mentală pentru a-l ajuta la setarea tehnică: conectarea unui microfon, camera, la începerea programului de învățare la distanță. Vă recomandăm să fiți în apropierea copilului în timpul orei dacă dacă acesta este mai mic.

Pentru a fi la curent cu noutățile și actualizările, vă rugăm să dați un Like paginii noastre de Facebook: https://www.facebook.com/smartykidsromania/
Puteți vedea toate articolele noastre aici: http://smarty-kids.ro/blog