Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

CITIRE RAPIDĂ

Metodologia noastră autentică care dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.
Cursul îi ajută pe copii să-și dezvolte puterea de concentrare și să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

CITEȘTE MAI MULTE

EDUCAȚIE FINANCIARĂ

O metodologie care ajută copilul să învețe să gestioneze banii, să facă cunoștință cu sistemul bancar și cu principiile economice de baza. Cursul dezvoltă memoria, atenția și gândirea.

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Daniela Alexandra Irimia
Daniela Alexandra Irimia
A urmat Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Galați, profil economie, urmând Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Danubius Galați, după care a profesat în calitate de reprezentant vanzari în cadrul unei multinaționale.
S-a îndrăgostit de metodologia SmartyKids și a decis să deschidă un centru de aritmetică mentală.
„ Îmi cresc copilul după modelul Montessori, iar SmartyKids vine în completarea a ceea ce Maria Montessori a creat. Să înveți jucându-te este cea mai bună modalitate de a învăța, în felul acesta nu simți presiune, iar lucrurile vin de la sine.
Mă bucur că pot aduce această metodă de învățare, în care eu cred cu tărie, în centrul SmartyKids Focșani.
În centrul nostru ne jucăm, învățăm aritmetică mentală, ne dezvoltăm și formăm copii siguri pe ei, independenți și liberi.

PROFESOR

Hahui Profira
Hahui Profira
A terminat liceul Economic din Galați, apoi a devenit mamă, axandu-se pe creșterea, educarea și asigurarea unui viitor pentru acestea, și-a deschis propria afacere, iar la vârsta de 39 de ani a urmat cursurile Facultății de Economie din cadrul Universității Danubius Galați. ”
„Sunt consultant financiar, mamă și bunica, am fost antreprenor, m-am surprins pe mine atunci când am hotărât să urmez o facultate la o vârstă înaintată și întotdeauna am încercat să mă autodepășesc. SmartyKids este o provocare pentru mine ce mă aduce în mijlocul copiilor și acest lucru mă face extrem de fericită.”

CONTACTE

Adresă: Bulevardul Unirii, nr.18, Focșani