Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

CITIRE RAPIDĂ

Metodologia noastră autentică care dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.
Cursul îi ajută pe copii să-și dezvolte puterea de concentrare și să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Maria Rozica Juncu
Maria Rozica Juncu
Centrul SmartyKids Iași Păcurari vă ofera posibilitatea de a antrena mintea copilului ajutându-l în dezvoltarea sa personala.
Datorita experientei și a rezultatelor deosebite alături de copii perseverenți, frumosi și isteți din Centrul SmartyKids Roman și SmartyKids Iași Central, unde realizăm o echipă puternică, cu încredere de sine părinte-copil-profesor, doresc sa împărtășesc părinților și copiilor din Iași faimoasa lume a aritmeticii mentale, a citirii rapide și a educației financiare pentru a contribui la o dezvoltare armonioasă a copiilor dumneavoastră.
Am urmat facultatea de Științe Economice, apoi postliceala de Asistent Medical Generalist. De la bun început, am știut că menirea mea este să ajut oamenii! Am profesat această meserie, până când am fost binecuvantată cu doi copii minunați. Acela a fost momentul când am început să aprofundez numeroase cărți de psihologie și parenting și am înțeles că trebuie să mă axez pe educație, să contribui la formarea și dezvoltarea copiilor mei, dar și a altor copii. Îmi doresc să creez o viitoare generație cu încredere de sine, responsabilitate și capacitate de luare a deciziilor.

Sunt de parere ca, oferind libertate copiilor să exploreze, să fie curioși și să își folosească umorul prin joc, vom putea transforma sarcinile în activități placute și interesante.

Pentru mine, SmartyKids este soluția de a îmbina jocul cu imaginația și de a face performață, tocmai pentru a crea personalități puternice.

În centrul SmartyKids Iași Păcurari, ne vom juca cu ABACUL și vom preda aritmetică mentală, iar copiii vor avea parte de experiențe plăcute alături de Smarty.

MANAGER

Slavnea Cornelia
Slavnea Cornelia
Am 39 de ani, am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Univ Alex Ioan Cuza, Iași și Fac de Drept Spiru Haret, București.

Am lucrat în sistemul bancar din momentul finalizării facultății, pana acum un an, când m-am alăturat echipei Smarty Kids, ca și profesor la Centrul din Roman. Sunt o persoana hotărâtă, sociabilă, corecta, care iubește noul și lucru în echipă. Ce imi place la SmartyKids este interacțiunea cu cei mici, dezvoltarea progresiva a acestora din multe puncte de vedere, modalitățile de invatare a aritmeticii, care ii fascinează pe copiii din centre.

MANAGER

Adriana Mahu
Adriana Mahu
Adriana a absolvit Facultatea de Matematică, la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași în anul 2006. Pasionată de procesul de învățare, timp de 15 ani, a sprijinit copii să înțeleagă altfel matematica, transformând această materie într-un univers fascinant pentru cei mici.

Găsește că matematica oferă oportunități de dezvoltare nelimitate creierului aflat în formare, iar când a descoperit metoda Smarty, pur și simplu a rămas uimită de rezultatele și de eficiența acesteia. Iubește faptul că Smarty crește capacitatea logică și de concentrare a copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, dar ajută și la dezvoltarea inteligenței emoționale, o latură mult prea puțin explorată în cadrul sistemului clasic de învățământ.

CONTACTE

Adresă: Strada Popauti, nr. 2-4, et. 2, ap. 13