Primii profesori au parcurs ieri trainingul de SmartyMatica și sunt gata să primească primii copii în centre, cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani !

În training au participat 7 profesori, timp de 2h jumătate, unde au dezbătut și aflat informații importante pentru noua metodologie SmartyMatica.

In training au fost abordate subiecte precum:
– utilizarea materialelor didactice (planurile de lecție, manuale, caiete de lucru);
– structura lecției demonstative;
– structura unui curs;
– discutarea metodelor de implicare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 – 6 ani + activitățile specifice vârstei lor;
– utilizarea materialelor suplimentare (jocuri de potrivire și asociere, jocuri logică, forme geometrice, gândire spațială, jocuri pentru dezvoltarea abilităților de motricitate fină etc.

Scopul acestui nou curs este acela de a pregăti copiii pentru orele de matematică de la școală într-un mod eficient și distractiv pentru ei.

În cadrul centrelor, orele de SmartyMatica se desfășoară sub formă de joc și se bazează pe activitatea copilului cu o varietate de obiecte, iar materialele educaționale ajută la sistematizarea și consolidarea acestor cunoștințe. Datorită materialelor educaționale, copiii își conturează idee despre concepte precum formă, dimensiuni, culoare și cantitate. Manualul se parcurge împreună cu un caiet de studiu, prezentări interactive, schițe elaborate și un set de materiale didactice.

Cursurile SmartyMatica dezvoltă gândirea asociativă, memoria copiilor și ajută la îmbunătățirea concentrării.

Acest program oferă oportunitatea de dezvoltare intensivă a abilităților cognitive și creative ale copiilor. Exercițiile de logică propuse îi stimulează pe copii să emită raționamente corecte, să dea explicații simple, să dea dovadă de imaginație, fantezie. Cursurile se desfășoară în grupe de 4 copii. Lucrând împreună, copiii învață lucrul în echipă.

Vă așteptăm la cursurile DEMO gratuite din centre!

Verificați secțiunea noastră de blog SmartyKids aici: https://www.smarty-kids.ro/noutati/

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/SmartyKidsRomania

Instagram: @smartykidsromania