În perioada 11 și 12 iunie 2022, absolvenții SmartyKids din Bulgaria și România vor participa la Olimpiada Internațională SmartyKids 2022 de aritmetică mentală, care anul acesta, spre deosebire de anul trecut, se va desfășura cu prezență fizică.

Evenimentul va avea loc în Sala Perunika Albena.

La olimpiadă, participanții vor concura în abilitățile de calcul mental rapid și corect, precum și rezolvarea sarcinilor pe abacul chinezesc antic.

Participanții sunt împărțiți în categorii, în funcție de vârsta și nivelul lor de formare.

Aproape 200 de copii vor obține premii – participanții vor concura pentru 13 cupe de campion, 65 de medalii de aur, 65 de argint și 65 de bronz. Pe lângă onoruri și medalii, vom oferi și premii mari.

Pentru ca decorul să fie cu adevărat festiv și interesant, pentru copii sunt prevăzute diverse distracții, mascote păpuși, perete foto, excursii. În ziua de Olimpiadă va avea loc și un alt eveniment emoționant – Seara talentelor, unde copiii vor avea ocazia să-și arate abilitățile precum cântatul, dansul, baletul, cântatul la un instrument muzical și multe altele.

SmartyKids va oferi un kit cadou pentru fiecare participant, precum și premii mari. Dar asta nu e tot.

Partenerii la Olimpiada Internațională sunt branduri de top:

– Ozone.bg: https://www.ozone.bg/

– Office 1 Bulgaria: https://office1.bg/

– Vouchere Luxury Discounts: https://luxury-discounts.com/

– Brainiac.bg: https://brainiac.bg/

– Белла България: https://www.bella.bg/

– Smart organic: https://smartorganic.bg/

– Издателство “Фют”: https://www.fiut.bg/

Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală SmartyKids 2022 oferă o mare oportunitate pentru fiecare copil de a primi recunoașterea publică pentru talentul său, realizările în aritmetica mentală și de a câștiga o nouă experiență. Este, de asemenea, o vacanță minunată pentru copii.

Acest lucru îl face un eveniment social important și bine organizat.

Despre SmartyKids România:
SmartyKids este o rețea internațională de centre de educație pentru copii, cu 350 de centre în 8 țări din întreaga lume.

În România există deja peste 70 de centre SmartyKids care lucrează cu copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, oferind activități:

– Aritmetica mentală – pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani;

– Citire rapidă – pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani;

– Educație financiară – pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani;

Metodologiile SmartyKids includ practici de predare de top la nivel mondial și abordări de dezvoltare intelectuală. Echipa de profesori se străduiește să facă procesul de învățare atât de fascinant încât copilul să se complacă pe deplin în joc, dezlănțuindu-și în același timp potențialul intelectual.

Orele de aritmetică mentală ajută la dezvoltarea generală a copilului și nu se concentrează îndeaproape numai pe abilitățile matematice.

Verificați secțiunea noastră de blog SmartyKids aici: https://www.smarty-kids.ro/noutati/

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/SmartyKidsRomania

Instagram: @smartykidsromania