SmartyKids România este membru oficial al SAMA Global Abacus and Mental Arithmetic Association, care include organizații din peste 20 de țări.

Acest lucru oferă posibilitatea cursanților din centrele pentru copii SmartyKids România, care studiază aritmetica mentală, să participe la această competiție, desfășurată la scară largă și organizată anual de către asociație.

În conformitate cu normele internaționale pentru distanțarea socială, anul acesta, în loc de participarea fizică la eveniment, SAMA Global organizează olimpiada sub forma unei competiții online pentru toți participanții.
Competiția online va oferi studenților o experiență diferită, îi va motiva și va oferi posibilitatea de a participare mai multor cursanți decât în ​​formatul său tradițional.

Copiii își vor demonstra abilitățile de calcul cu abacul si calcul mentale și vor concura cu copii dintr-un total de 20 de țări, inclusiv Taiwan, Malaezia, Hong Kong, Rusia, Bulgaria, India, Armenia, Arabia Saudită, China, Vietnam, Iordania, Bulgaria, Palestina, Egipt, Uzbekistan, Liban, Sri Lanka, Moldova, Ghana, Trinidad și Tobago.

Competiția va avea loc pe 13 decembrie, între orele 10.00 și 11.00, în toate fusurile orare.

Iar pe 22 noiembrie 2020, între orele 10.00 și 11.00, ora locală, va avea loc o competiție de testare pentru participanții înregistrați, care vor putea să se familiarizeze cu platforma și să se pregătească cât mai bine pentru ziua competiției.

Înscrierea la olimpiadă se va încheia pe 15 noiembrie 2020.

Condiții preliminare pentru înregistrarea la olimpiada internațională:

• Taxă de participare plătită

• Formular de înregistrare completat – disponibil aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlR94-Fbmhk6hEV9CzTF_l3NPQPItmr_fhrvA330LDpfYVyQ/viewform

Nivelurile de participare corespund standardului internațional SAMA.

Pentru a afla mai multe despre regulament, contactați centrul SmartyKids.

Fie ca cel mai bun să câștige!