Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

CITIRE RAPIDĂ

Metodologia noastră autentică care dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.
Cursul îi ajută pe copii să-și dezvolte puterea de concentrare și să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Maria Veronica Pătru
Maria Veronica Pătru
Am absolvit Liceul Pedagogic Andrei Șaguna din Sibiu, profilul Învățători – Educatori, apoi am urmat cursurile Facultății de Litere, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu – Departamentul de Artă teatrală, specializarea Actorie. După finalizarea facultății, am continuat să predau Actorie și Vorbire scenică în cadrul Departamentului, să obțin doctoratul în artele spectacolului la UNATC București (2009). Sunt formator, fondatorul și administratorul firmei ”Training for successful kids” – centru de dezvoltare personală pentru copii prin diferite tehnici (teatrală, muzicală, public speaking). Mamă a doi copii (3 și 7 ani), interesată de educația și dezvoltarea multilaterală și complexă a copiilor prin joc și experiment.
“Jocul are o putere imensă în viața copiilor. Există o strânsă interdependență între evenimentele de la începuturile învățăturii copilului și succesele și insuccesele din viitoarea activitate educațională. Jocul rezprezintă un ansamblu de acțiuni și de operațiuni care urmăresc obiective de pregătire intelectuală, tehnică, morală, fizică a corpului. Programul de gameificare care imbină două tehnici – cea clasică, antică (lucrul cu abacul) și cea modernă, tehnologică (platforma) asigură copilului toate condițiile unui proces de învățare de elită. Mă bucur să mă alătur echipei SmartyKids și să ofer copiilor din Rm. Vâlcea oportunitatea de a beneficia de avantajele aritmeticii mentale.”

PROFESOR

Clara Burghelea
Clara Burghelea
A urmat cursurile Facultății de Litere, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu – profil Limbi Moderne Aplicate. A urmat Masterul de Traductologie in cadrul aceleeași universități. A fost profesor de limba engleză timp de 10 ani, cu gradul de Definitivat. În 2018, a absolvit cursurile Universității Adelphi din New York, obținând un MFA in Scriere Creativă. A activat ca lector in cadrul aceluiași program, timp de 2 ani, predând scriere creativă și arta scrisului.
Are doi copii de 14 și 10 ani, iar motivul pentru care s-a îndrăgostit de metodologia SmartyKids și a hotărât să devină profesor de aritmetică mentală, este din dorința de a-și depăși propriile limite și a oferi copiilor sprijin în dezvoltarea abilităților cognitive prin joc.

CONTACTE

Adresă: Gib Mihaescu, nr. 153