Prieteni, avem vești grozave!

SmartyKids România a primit permisiunea mult așteptată de a relua activitățile de instruire în centre. Ne vom întâlni din nou cu elevii preferați!
Conform Ordinul nr. 4.518 din 12 iunie 2020, care ieri, 15 iunie 2020 a fost publicat în Monitorul Oficial.

SmatyKids România își va redeschide porțile tuturor copiilor din țară!

De asemenea, vă informăm faptul că, în fiecare dintre centre vom lucra în conformitate cu măsuri stricte de igienă, iar cerințele pentru buna desfășurare a claselor vor fi respectate cu strictețe.

Sălile de grupă vor fi astfel amenajate încât să permită reducerea numărului de copii în cameră, iar distanța dintre ei sa fie maximizată, fără a compromite funcționarea normală a activităților. Vom reducere numărului de copii din grupă, astfel încât să fie asigurată o suprafață  de minim 4,5 mp/copil.

Toate suprafețele și obiectele vor fi dezinfectate cu sârguință, iar profesorii și copiii vor lucra cu echipamentul de protecție necesar.

Centrele noastre vor accepta studenții deja înscriși, dar și pe cei noi!

Inițial, vom continua să lucrăm online pentru cei care preferă învățământul la distanță. Perioada trecută a fost dificilă pentru toată lumea – pentru părinții și copiii care au trebuit să stea acasă și să se adapteze la noile condiții; pentru parteneri noștri care au reușit să își păstreze afacerea; pentru profesorii noștri care au continuat să inspire copiii în ciuda situației dificile.

Perioada prin care am trecut ne-a făcut mai puternici și pozitivi. Ne-a făcut să ne redescoperim pe noi înșine și pe oamenii pe care îi iubim. Și acum a mai rămas un singur lucru:

REDESCHIDEREA CENTRLOR SmartyKids România!

Contactați centrul pentru informații cu privire la programarea cursurilor și a condițiilor suplimentare:
https://smarty-kids.ro/centre/

Dacă aveți un copil cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani și căutați o activitate suplimentară, care să fie distractivă și utilă, vă invităm să vă înscrieți la o lecție demo gratuită de aritmetică mentală!
Vă așteptăm pentru o mulțime de aventuri distractive și captivante!

Facebook:
https://www.facebook.com/smartykidsromania/

Instagram:
https://www.instagram.com/smartykidsromania/

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC9V0DxxYu0e-tefUa-Dc0EQ?view_as=subscriber