În timpul stării de urgență, toți copiii stau acasă și nu există nicio activitate utilă.

De ce copilul tău ar trebui să se plictisească în timp ce stă acasă?

Când poate învăța o mulțime de lucruri noi și se poate distra cu alți copii de la distanță. SmartyKids România susține cursuri online. Îți împărtășim câteva sfaturi pentru a te distra acasă împreună cu cei mici.

Sfat 1: Limitați timpul la TV.

Există multe alte activități independente și familiale, care pot fi atât distractive și pline de satisfacții.

Sfat 2: Treceți la mai multe activități educative.

Desenul și jocurile de masă sunt o opțiune bună. Prin intermediul lor, copiii își dezvoltă abilitățile motrice fine și gândirea logică.
Producțiile de home theater, karaoke în familie și diverse exerciții sunt creative potrivite celor care stau în casă. Vă puteți juca multe jocuri.
De exemplu:
Joc de fantezie – Copilul își inventează propria poveste și pregătește un desen sau o carte de benzi desenate. Dă-i mai mult timp să se pregătească. Odată terminat, el îți poate spune povestea lui și te va „testa”. Vei răspunde la diferite întrebări despre poveste.
Dacă copilul nu are idei, puteți să îl ajutați dându-i o idee. „Și dacă Superman se întâlnește cu Smarty? Desează o carte de benzi desenate pentru mine.”
Jocurile Olimpice – Setați diferite activități fizice – salturi, alergatul după minge, sprinturi la chiuveta din bucătărie. Porniți cronometrul și cereți-i să înregistreze de câte ori a reușit să completeze exercițiul într-o perioadă de timp.
El poate încerca să-și îmbunătățească activitățile zi de zi.

Sfat 3: Nu opriți contactele sociale ale copilului dumneavoastră.

În acest caz, cursurile noastre sunt extrem de potrivite.
În timpul antrenamentelor de aritmetică mentală online, copiii sunt complet independenți. În acest mod, părinții pot lucra în siguranță în cealaltă cameră. Contactul cu alți copii este extrem de important și vă rugăm să nu neglijați comunicarea cu alți copii.

În afara cursurilor noastre, puteți stabili întâlniri cu copii online și puteți discuta despre ce animalele de companie preferă. Copiii își pot arăta jucăriile preferate. Astfel, copiii pot împărtăși cu ceilalți copii modul în care vă petreceți timpul acasă.

Ni se reamintește că siguranța tuturor este o prioritate. În perioada 13 martie și 23 aprilie 2020, învățăm copiii doar de la distanță. Centrele noastre rămân închise vizitatorilor, dar lecțiile continuă online!

De asemenea, acceptăm studenți noi, așa că nu ezitați să vă înscrieți la o lecție demo gratuită!

Alegeți cea mai convenabilă locație pentru dvs., din apropiere! După ce va trece situația de urgență, cursurile online vor continua în centrele noastre: https://smarty-kids.ro.

Nu uitați să urmați pagina de Facebook SmartyKids România pentru informații utile și interesante. Vă invităm și pe contul nostru de
Instagram: https://www.instagram.com/smartykidsromania/.