Suntem mândri că reprezentantul oficial al rețelei internaționale SmartyKids pentru România și Uniunea Europeană, domnul Georgii Rozov, este președintele oficial al SAMA România pentru anul viitor. Acesta a primit certificatul, care a fost trimis tocmai din îndepărtatul Taiwan.

Vă reamintim că, în calitate de membru oficial al Asociației Internaționale de Aritmetică Mentală SAMA Global – Abacus and Mental Arithmetic Association, SmartyKids România are dreptul de a participa la competiții pe scară largă, organizate anual de către asociație.
Copii din centre SmartyKids din România se înscriu deja la Olimpiada internațională, care va avea loc pe 13 decembrie 2020.

Despre SAMA Global:

SAMA Global este organizație mondială, leader de formatori de aritmetică mentală, cu membri din 21 de țări din întreaga lume. Datorită apartenenței la SAMA Global, SmartyKids oferă copiilor din România, Bulgaria și Rusia să concureze cu colegii din Taiwan, Malaezia, Hong Kong, India, Armenia, Arabia Saudită, China, Vietnam, Iordania, Palestina, Egipt, Uzbekistan, Liban, Sri Lanka, Moldova și alte țări.

O oportunitate minunată pentru cursanții SmartyKids de a-și demonstra abilitățile dobândite în centrele noastre.

Dacă nu faceți încă parte din familia noastră numeroasă, înscrieți-vă pentru o lecție demonstrativă gratuită de aritmetică mentală, alegând centrul cel mai apropiat de dvs. 

Îți place conținutul nostru? Urmareste-ne pe:

Facebook
https://www.facebook.com/smartykidsromania/

Instagram
https://www.instagram.com/smartykidsromania/

Youtube
https://www.youtube.com/channel/UC9V0DxxYu0e-tefUa-Dc0EQ