Avem acum tot timpul pentru a face acele lucruri pe care le ignoram, spunând că „nu am timp”. Iată câteva sugestii minunate:

1. Deschide albumele foto.

Acest lucru vă va stimula starea de spirit și vă va oferi oportunitatea de a împărtăși amintiri și povești cu cei dragi acasă. De asemenea, vei fi inspirat pentru următoarele călătorii. Aceasta este o metodă excelentă pentru reunificarea familiei.

2. Fă planuri!

Notează-ți obiectivele pe termen scurt și lung. Pe termen scurt până la 6 luni, pe termen lung până la 1 an. Actualizați-le lunar. Acest lucru vă va sorta gândurile și prioritățile și vă va reîmprospăta entuziasmul. Acest lucru este foarte important în această perioadă în care stăm acasă. Mulți oameni de succes păstrează jurnale și nici măcar nu stau o perioadă atât de lungă în casă – cheia este perseverența.

3. Cărți, cărți, cărți …

Acum este momentul să citiți toate cărțile pe care nu le-ați citit deoarece nu ați avut timp. Vă promitem că nu veți regreta. Puteți solicita recomandări de titluri prietenilor.

4. Acordă atenție celor dragi care sunt departe de tine.

În viața de zi cu zi suntem atât de ocupați încât de multe ori nu găsim timp pentru a discuta cu cei dragi. Acum este momentul perfect pentru a reînnoi relația cu ei. Prieteni din copilariei, rude, colegi de la universitate – toți cei dragi care sunt departe de tine – sunt siguri că vor fi bucuroși să afle ce mai faci!

5. Amintiți-vă jocurile preferate.

„Nu vă supărați”, „Monopoly”, Domino, de asemenea, tot felul de jocuri de cărți – Kent, Macao, Război – amintiți-vă de momentele distractive cu jocurile clasice. Nu este întâmplător că sunt clasice.

6. Yoga, gimnastică, exerciții la domiciliu.

Indiferent dacă ați oprit sportul pe care îl practicați afara sau în sală, sau nu ați început încă – acum este timpul! Iar scuza „Am copii” nu se aplică, faceți exerciții împreună. Există multe exemple în acest sens pe Internet – există atât de multe videoclipuri cu exerciții pentru părinți și copii.

Joker!

Inspirat de Miss Bulgaria 2006 – Slavena Vatova, împărtășim cu voi o idee minunată pentru exercitarea jocului cu copiii:

La picioarele fiecărui participant se află o grămadă jucării. În spatele copiilor puneți un coș de jucării sau o cutie mare. Scopul este să așezați o jucărie cu picioarele în timp ce sunteți întinși pe podea și să o duceți la coș, ridicând-o peste corp. Exercițiu grozav și distractiv pentru spatele și tonul general!

7. Dezvoltați-vă talentul culinar!

Acum este momentul perfect pentru a experimenta în bucătărie și a mânca mult mai sănătos. Implicați copiii mai mari în activitate. Creează-ți propriul „spectacol culinar” – fă un videoclip cu copiii în timp ce comentează procesul, prezintă felul de mâncare și gustă-l. Cu siguranță va fi multă distracție!

8. Hobby-uri sau noi activități, curs online.

Nu opriți dezvoltarea cât sunteți acasă. Există deja atât de multe idei pentru pregătirea online. Limbi străine, abilități profesionale, chiar dans! Și pentru copii, posibilitățile sunt și mai mari – printre ele se numără cursurile noastre de aritmetică mentală.

Și pentru cine nu este familiarizat cu metodologia noastră, oferim o lecție DEMO ONLINE gratuită pentru ca voi să descoperiți avantajele metodologiei.

Selectați centrul cel mai apropiat de voi și înscrieți-vă aici: https://smarty-kids.ro/.
Vă recomandăm să citiți și aceste articole:

https://smarty-kids.ro/cursuri-online-intrebari-si-raspunsuri/
https://smarty-kids.ro/timp-de-calitate-petrecut-in-familie-in-perioada-de-urgenta/