Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

CITIRE RAPIDĂ

Metodologia noastră autentică care dezvoltă capacitatea de a citi și înțelege textul.
Cursul îi ajută pe copii să-și dezvolte puterea de concentrare și să facă față cu ușurință unei varietăți de sarcini intelectuale, iar lectura devine o ocupație preferată.

CITEȘTE MAI MULTE

EDUCAȚIE FINANCIARĂ

O metodologie care ajută copilul să învețe să gestioneze banii, să facă cunoștință cu sistemul bancar și cu principiile economice de baza. Cursul dezvoltă memoria, atenția și gândirea.

CITEȘTE MAI MULTE

SMARTYMATICA

Programul de curs oferă oportunitatea de dezvoltarea intensivă a abilităților cognitive și creative ale copiilor. Ei fac primii pași în matematică și astfel aceasta ocupă un loc aparte în dezvoltarea lor intelectuală.

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Cunesivschi Bianca Daniela
Am absolvit Colegiul de Institutori din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie de la Universitatea de Vest din Timișoara, apoi am obținut licența în economie la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universității Tibiscus din Timișoara.

După o activitate de peste 15 ani în vânzări m-am întors la prima mea pasiune, educația, cu dorința de a aduce o contribuție în acest sens. Copiii de azi sunt adulții de maine, iar viitorul omenirii depinde de ei. Dacă ne dorim ca viitorul să arate diferit, este nevoie să avem o abordare diferită a inteligenței și creativității umane.
Sunt interesată de pedagogiile alternative și de metodele de educație care să ajute copilul să-și dezvolte potențialul intelectual dar, în același timp, să-l pregătească pentru viață și să-i crească șansele de reușită prin folosirea capacităților personale la potențialul lor maxim.

Într-o lume în continuă schimbare, pentru a răspunde nevoilor din secolul XXI, este necesar ca sistemele de educație să fie concepute în modalități complet diferite. Asimilarea de cunoștințe nu este suficientă, pentru a se putea adapta copiii au nevoie să devină independenți, să-și dezvolte voința și încrederea în sine, să gândească singuri, să-și dezvolte memoria și capacitatea de concentrare, să dezvolte aptitudini, abilități care să-i ajute să găsească soluții, să aibă capacitatea de analiză și sinteză, să ia decizii, să îmbine imaginația creativă cu gândirea logică.

Programele SmartyKids vin cu soluții inovative și creative menite să ajute copiii să-și îmbunătățească capacitățile cognitive și sunt încrezătoare că, prin intermediul acestora, vom contribui la dezvoltarea copiilor și îi vom ajuta să fie pregătiți pentru provocările cu care se vor confrunta.

CONTACTE

Adresă: Bulevardul Revolutiei din 1989, nr. 18A, et. 2, ap. 3, Timisoara