Slide Înscrieți-vă Centru educațional
pentru copii

PROGRAME PENTRU DEZVOLTAREA COPIILOR

ARITMETICA MENTALĂ

O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

CITEȘTE MAI MULTE

Slide Înscrieți-vă LECȚIA DEMO Convingeți-vă singuri de calitatea
metodologiei noastre

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În procesul activităților, ambele emisfere ale creierului funcționează simultan. O astfel de activitate permite copilului să se dezvolte armonios, să își îmbunătățească memoria, imaginația și gândirea logică.

Aritmetica mentală dezvoltă gândirea creativă și analitică, îmbunătățește concentrarea, memoria fotografică, imaginația, logica, precum și abilitățile de observare și auzul. Acesta nu este doar un calcul mental, deoarece capacitatea de a se găsi răspunsuri la cele mai dificile exemple și sarcini în câteva secunde dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, care este responsabilă de imaginație și gândirea vizual figurativă.

Lecțiile de aritmetică mentală ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar. În primul rând, se dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire. În al doilea rând, ajută la o mai bună înțelegere a științelor exacte: matematică, geometrie. Și în al treilea rând, când copilul tău învață să socotească rapid – va ști că poate învăța orice, atât timp cât depune eforturi!

Emisfera stângă a creierului este responsabilă de abilitățile de calcul, vorbire și logică, iar cea dreaptă – de imaginație și gândire vizual figurativă. Un copil ale cărui emisfere cerebrale se dezvoltă armonios poate aborda rezolvarea oricăror sarcini și probleme din diferite unghiuri, cu o viteză de invidiat.

Lecțiile sunt de obicei în grupe de 4 până la 10 copii. Fiecare curs urmează un scenariu comun. Profesorul este angajat la maxim și prezintă cu pasiune întregul material. Exercițiile alternează cu activități interactive. Sunt incluse activitățile mobile și jocurile logice.

Munca de acasă este unul dintre principalii factori care influențează rezultatul cursurilor. Vă recomandăm să vă asigurați că copilul dvs. își petrece 15-20 de minute pe zi pentru a-și face temele.

Ca urmare a cursurilor de citire rapidă, copiii își îmbunătățesc performanța și stima de sine, devin mai buni observatori și mai atenți. Sarcina noastră este nu numai să creștem viteza de citire, ci să și cultivăm interesul pentru această activitate.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul îți îmbunătățește performanța în școală la subiecte precum literatura și limba română. În timpul lecțiilor, exersăm tehnica de citire, auzul fonetic și vigilența ortografică, precum și citirea și înțelegerea semantică a unui text. În plus, devine mai ușor pentru copil să absoarbă, prelucreze și să memoreze orice informație. Acest lucru contribuie la succesul tuturor disciplinelor în școală.

MANAGER

Maria Rozica Juncu
Maria Rozica Juncu
Mama, Fondator Academia Isteților
Oferă sens vieții tale prin dăruire, iubire și încredere, realizând propria artă a succesului.
Perspectiva și experiența este o sursă valoroasă de inspirație și motivație. Finalizând studiile de licență în domenii diferite, economicc și medical din considerentul de a ajuta, profesând ambele meserii, apoi am devenit mamă a doi copii minunați și am decis sa îmi urmez propriul proiect de suflet în educația și dezvoltarea copiilor.
Copiii, ființe gingașe sunt cea mai mare împlinire, speranță și mândrie a părinților. Înca de la primele cuvinte *De ce?* încercăm să îi conducem prin viață și să le insuflam cele mai curate gânduri și cele mai strașnice învățături pentru ca atunci când vor crește să fie oameni demni, încrezători și utili în societate.
De aceea, contribuția mea în dezvoltarea copiilor este o satisfacție aparte, pentru o educatie prosperă și o dezvoltare cognitivă bazata pe profesionalism.
Dragostea și pasiunea pentru copii mă asează langa ei pentru a-i ajuta sa deprindă sensul vieții, prin lucrul bine realizat, susținere, încurajare și blândețe, astfel copiii prind aripi pentru a zbura cu încredere spre provocare, motivație, inspirație și virtute.
Te invit și pe tine să fii alături de noi pe acest drum și să descoperi tainele educației și dezvoltării copiilor.
Paula Irina Munteanu
Paula Irina Munteanu
,,Copiii îmi îndulcesc munca, iar surâsul lor mă bucură”.
Salut! Sunt profesor în aritmetică mentală, cu o minunată experiență și cu rezultate deosebite în cadrul Centrului Smartykids Roman. Vă aștept cu mare drag în centrul nostru Smartykids Iași Central, pentru a călători împreună pe meleagurile aritmeticii mintale, îmbinată cu distracție și voie bună. Vom parcurge cei mai minunați pași ai dezvoltării și cunoașterii, contribuind la o creștere armonioasă și un viitor cât mai luminos pentru voi, cei mici.

CONTACTE

Adresă: Str. Toma Caragiu, nr 2 (EMO GROUP) Vaslui